Pepe, imagini DE DIVORȚ! Nevasta stă să nască, el se tăvăleşte în aşternut cu o brunetă sexy

Imaginile sunt incendiare la propriu, iar povestea din spatele lor ar putea ingrijora şi cea mai încrezătoare soţie din lume.
Piesa lui Pepe, ”O femeie cât o sută” este una dintre cele mai romantice melodii lansate de artist. Recent, latin-loverul a filmat și un videoclip, în care se iubește pătimaș cu o brunetă foooarte sexy.
Videoclipul este la fel de pasional și romantic cum sunt versurile melodiei care spun povestea unui bărbat 

rănit în dragoste. Pepe a filmat și câteva scene mai incitante, în care apare atingând provocator și iubindu-se cu foc cu o brunetă superbă. Însă  artistul a explicat ca versurile noii piese nu sunt inspirate din viața personală sau dedicate. El a adăugat că, deși a scris melodia atunci când era cu Oana Zăvoranu, "muza" lui din acel moment nu a fost nicidecum fosta soție, deoarece pe atunci se înțelegeau foarte bine.
”Piesa este un cover. Textul a fost scris acum doi ani de zile, cand imi era bine cu Oana Zavoranu, deci nu ea a fost muza acestei piese. Scenariul videoclipului te poate duce cu gandul la asta, pentru ca intru in casa si nu mai gasesc mobila, dar aici nu depun plangere" spunea artistul în urmă cu trei zile, la emisiunea lui Cătălin Măruță, ”Happy Hour”.
sursa: www.libertatea.ro

0 Comenteaza:

Total Vizite